Vlaggen over ons hero desktop

Autoverhuur op maat

Een auto of bus huren voor een dagje uit? Een weekend weg, een korte of lange vakantie? Of gewoon om iets op te halen wat niet in uw eigen auto past? Bij ons kunt u de auto huren die past bij uw wensen.

Dit varieert van een luxe stationwagen of een kleine bestelauto tot een grote bestelauto (bakwagen/verhuisauto) waar u met uw b-rijbewijs gewoon mee mag rijden. De meeste personenmodellen zijn geschikt voor maximaal 5 personen en de bestelauto’s voor 2 of 3 personen. Alle voertuigen die wij in onze verhuurvloot hebben zijn diesel uitvoeringen. De auto’s zijn te huur tegen aantrekkelijke voorwaarden en tegen zeer scherpe tarieven. Weet u nog niet zeker welke auto bij u past? Neem dan gerust even contact op voor een persoonlijk advies.

Zolang of kort huren als u wilt
Wilt u een auto voor een dagdeel, weekend of voor langere tijd huren, dan is dat geen enkel probleem. Geef aan wat u graag wilt, er is altijd een oplossing.

Short-lease
Ook voor een short-lease oplossingen kunnen wij in overleg met u een passende aanbieding maken. Een voorloop-auto kunnen we vaak al binnen 24 uur na het tekenen van de shortlease overeenkomst inzetten.

Prijzen
U huurt al een auto vanaf € 25.00 inclusief btw per dag en een verhuisauto van 12M2 kost € 55,00 inclusief btw per dag. Op basis van 100 km vrij en exclusief brandstof.
Prijzen (short) lease en huren voor langere periode worden voor u op maat gemaakt.

Contact
Bel of mail en wij zullen doen wat we kunnen om u mobiel te houden.

Enting verhuur